Firefox (e10s enabled) cannot fill login form about https://www.facebook.com/ in a private browsing window

RESOLVED FIXED

Status

()

Toolkit
Password Manager
RESOLVED FIXED
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: tetsuharu, Assigned: mrbkap)

Tracking

Trunk
x86_64
Mac OS X
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(e10s?, firefox42 affected)

Details

# Environment

- build id: 20150723030207
- rev: https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/1f77b78797d6


# Step to reproduce

1. Enable e10s mode and open a new tab in a e10s window.
2. Open https://www.facebook.com/


# Actual result

- Firefox cannot fill the login form.
- If I double-click the mail field in the login form, Firefox cannot show an autocomplete popup.
- In a non-e10s window, Firefox fills the login form.


## Expected behavior

- Firefox fill the login form.
(Reporter)

Updated

2 years ago
OS: Unspecified → Mac OS X
Hardware: Unspecified → x86_64
(Reporter)

Updated

2 years ago
Blocks: 516752
tracking-e10s: --- → ?
Tetsuharu, please retry with all of your add-ons disabled or with a clean profile.  Also, it is unclear from your steps to reproduce how Private Browsing is involved. Please clarify.
Flags: needinfo?(saneyuki.s.snyk)
> Please clarify.

In the past few days, I sometimes face to this problem, but this reproduce is very flaky...
Sometimes this is reproducible not only on https://www.facebook.com/ but also happens on other login forms (e.g. https://accounts.google.com/ServiceLogin#identifier).

These are login forms which I faced this problem on:

https://www.facebook.com/
https://accounts.google.com/ServiceLogin#identifier
https://twitter.com/ (but this form is usually stable)
Flags: needinfo?(saneyuki.s.snyk)
Tetsuharu, can you reproduce without addons?
Flags: needinfo?(saneyuki.s.snyk)
> can you reproduce without addons?

I confirm it, yes.
Flags: needinfo?(saneyuki.s.snyk)
Assignee: nobody → mrbkap
tracking-e10s: ? → m8+
Debug logging could be helpful. See https://wiki.mozilla.org/Firefox:Password_Manager_Debugging
Flags: needinfo?(saneyuki.s.snyk)
(Assignee)

Comment 6

2 years ago
It's going to be hard, if not impossible to fix this bug without more info. There have also been other fixes to the password manager in the last month. Tetsuharu, can you please try to reproduce this with password manager debugging on and attach your results (see comment 5)?
tracking-e10s: m8+ → ?
I'm sorry to my reply was too late.

I feel this problem was fixed from the beginning of this month but I don't find what fix this problem...
I close this bug once.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Flags: needinfo?(saneyuki.s.snyk)
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.