Mail send fails in 2002010803

VERIFIED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
MailNews: Message Display
--
blocker
VERIFIED WORKSFORME
16 years ago
13 years ago

People

(Reporter: George Beker, Assigned: (not reading, please use seth@sspitzer.org instead))

Tracking

Trunk
x86
Windows 98

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
The title pretty much says it.  Every attempt to send mail (and I confirmed all
settings and operation of mail-send with my working NS4.79) doesn't go through.

But you probably know this already . . . 

Sincerely,

George Beker
Creative Director
The Center for Non-Profit Resources

       http://www.cnpr.org
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
I reported this bug and want to unreport it.  Sorry.

Found a corrupted file in the directory from previos version.  Re-installed and
mail is, in fact, working.

Sorry again. I will be better next time!

Sincerely,

George Beker
Creative Director
The Center for Non-Profit Resources

       http://www.cnpr.org
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 2

16 years ago
This is not the correct resolution. Re-opening.

Comment 3

16 years ago
.
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: FIXED → ---

Comment 4

16 years ago
Resolving as wfm.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 5

16 years ago
marking verified worksforme based on reporter's comments
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.