Make dragging external URI onto newtab grid work in e10s

VERIFIED FIXED in Firefox 42

Status

()

Firefox
Address Bar
VERIFIED FIXED
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: ursula, Assigned: ursula)

Tracking

42 Branch
Firefox 42
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(firefox42 verified)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

3 years ago
Currently dragging a link the URL bar onto the grid of about:newtab doesn't place the link on the grid when e10s is enabled.

STR:
- Turn e10s on
- Go to any website
- Open a new tab (about:newtab)
- Go back to the website and drag the URL link into the new tab page

Expected Results:
- The link dragged from URL should have created a new tile on the new tab page grid which should also be pinned

Actual Results:
- The link just opens up the webpage
(Assignee)

Comment 1

3 years ago
Created attachment 8641907 [details] [diff] [review]
Make dragging external URI onto newtab grid work in e10s
(Assignee)

Updated

3 years ago
Assignee: nobody → ursulasarracini
Status: NEW → ASSIGNED
(Assignee)

Updated

3 years ago
Blocks: 1021654
(Assignee)

Updated

3 years ago
Attachment #8641907 - Flags: review?(mconley)
Comment on attachment 8641907 [details] [diff] [review]
Make dragging external URI onto newtab grid work in e10s

Looks good, thanks!
Attachment #8641907 - Flags: review?(mconley) → review+
url:        https://hg.mozilla.org/integration/fx-team/rev/7efbff41b71f7a1456614493c59eb27d51a6ac19
changeset:  7efbff41b71f7a1456614493c59eb27d51a6ac19
user:       Ursula <usarracini@mozilla.com>
date:       Fri Jul 31 18:01:51 2015 -0400
description:
Bug 1189959 - Make dragging external URI onto newtab grid work in e10s. r=mconley
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/7efbff41b71f
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
status-firefox42: affected → fixed
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → Firefox 42
Confirming the fix using latest Aurora, build ID: 20150816004012 (e10s enabled).
Tested on Mac OS X 10.9.5, Windows 7 64-bit, Windows 10 64-bit and Ubuntu 12.04 32-bit.

Filled bug 1195265, where the pin icon is missing from the UI on Mac OS X.
Status: RESOLVED → VERIFIED
status-firefox42: fixed → verified
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.