select tag of size one does not work

RESOLVED INVALID

Status

()

Core
Layout: Form Controls
RESOLVED INVALID
17 years ago
16 years ago

People

(Reporter: valette, Assigned: rods (gone))

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
We have an intranet application with a select tag of size one (predefined type
of file e.ge exe, pdf, ...). While I have been using the application with neraly
alll version of mozilla, this time the select tag refuse to take my input. I can
scroll to see the various possible types, but when I select one, it close the
scrool menu and reset the value to default.

Comment 1

17 years ago
Can you attach the HTML file? (See 'Create a New Attachment')

Thanks.
(Reporter)

Comment 2

17 years ago
I tried to save the file and read it, in that case it works???

BTW I think I found another bug, if I do view->page source and then save as, No
windows open to propt for path...

So I used edit and save. I also used directly save page as in file menu and
result is the same it works!!!

Do you still want the page?
Severity: normal → critical
OS: Linux → Windows 3.1
(Reporter)

Updated

17 years ago
Severity: critical → normal
OS: Windows 3.1 → Linux
Yes, we still want the page.  The non-working version.  Please use
http://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?bugid=119161&action=enter to attach it.
Assignee: mjudge → rods
Component: Selection → HTML Form Controls
QA Contact: tpreston → madhur
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
There is no "non-working" version. If I save the html to a file and then read
the file it works. The problem arise when I connect to the server and try to use
the page (it is generated by PHP4).

Whenever I do the same thing with the saved html, It works. Strange isn't it.

So If I send you the HTML file you will not see the problem using the file
command and you cannot access our PHP4 application.
If we can't see it, there's nothing we can do to fix it --> INVALID.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → INVALID
(Reporter)

Comment 6

16 years ago
Allthough you marked it as invalid, I informe ypou that this has been fixed in
0.9.8 and still works correctly with 0.9.9.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.