Problem with reload of config with autoadmin.global_config_url

NEW
Unassigned

Status

()

3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: djwilec, Unassigned)

Tracking

40 Branch
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [good first bug])

(Reporter)

Description

3 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0
Build ID: 20150806001005

Steps to reproduce:

I read the user-config over autoadmin. After an update from FF 39.0.3 to 40, the autoadmin.global_config_url woud only be read on the first startup after the installation. Another FF-startup would'n read the configuration and starts with the last one (i think the failover.jsc)


Actual results:

nothing?!


Expected results:

the new configuration loaded should be working.
(Reporter)

Updated

3 years ago
Severity: normal → major
OS: Unspecified → Windows 7
Hardware: Unspecified → x86
(Reporter)

Updated

3 years ago
Component: Untriaged → General
Summary: autoadmin → Problem with reload of config with autoadmin.global_config_url
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
It depends on german "Umlaut" äöü within a external config file, here in a comment line. If i delete the "Umlaut" within the comment line, the autoadmin file would read normally.

Comment 2

3 years ago
https://dxr.mozilla.org/mozilla-central/search?q=global_config_url


The GetCharPref may needs to getComplexValue for support unicode.
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Tech/XPCOM/Reference/Interface/nsIPrefBranch#getComplexValue%28%29
Severity: major → normal
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: General → Preferences: Backend
Ever confirmed: true
OS: Windows 7 → All
Product: Firefox → Core
Hardware: x86 → All
Whiteboard: [good first bug]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.