Several buttons do not work on Firefox and works perfectly on Chrome

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED WORKSFORME
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: David Bourguignon, Unassigned)

Tracking

40 Branch
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

2 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0
Build ID: 20150812163655

Steps to reproduce:

1) Under Firefox v40.0.2, I went to http://www.barcamp-liste.de/newsletter.html
2) I entered my old email address in order to unsubscribe it from the list ("kündigen" in German).


Actual results:

3) I clicked on the button, and nothing happened!
4) I opened the very same link on Chrome v44.0.2403.157, entered the very same email address, and clicked on the very same button... And it worked fine!


Expected results:

This button should have worked... :-)

This is at least the third time I encounter this issue, on several independent use cases, such as:
- removing my address from the Gigaom.com newsletter;
- logging in on https://ec.europa.eu/eures/public/en/homepage (please try, by clicking on the connect button, even without an account).

Each time I found a non usable button under Firefox, it went smoothly on Chrome... Oops!

Comment 1

2 years ago
WFM with FF40 on win7, did you test in safe mode or with a fresh profile?
(Reporter)

Comment 2

2 years ago
Thanks Loic for the feedback! You are very right, I should have tested this before. By restarting in safe mode, my button issue disappeared (I tested with the EURES website)... However, as strange as it may seem, it also disappeared after restarting in normal mode! Could there be some kind of complex side-effect around? I have no idea.

Updated

2 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.