Weird background-image rendering

RESOLVED INVALID

Status

SeaMonkey
General
RESOLVED INVALID
16 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Mark Slater, Assigned: asa)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:0.9.7+) Gecko/20020111
BuildID:    2002011103

On that page, the background-image looks weird.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Visit page


Actual Results:  Saw what a horrible mess the background image is rendered as.

Expected Results:  Should've rendered it properly.

Comment 1

16 years ago
Confirming on Linux 2002011108 -> platform: all.
OS: Windows 98 → All

Comment 2

16 years ago
Created attachment 64847 [details]
Screenshot of the problem

Screenshot of beatnikpad.com after scrolling up and down a few times.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true

Comment 3

16 years ago
In Linux 2002011508 this is gone for me.

Reporter: can you check with a newer build?
(Reporter)

Comment 4

16 years ago
Strange... checked with 2002011503, a-OK. But this is on a different PC, at
work. Will check again at home to see if this is just a rampant case of
****-up profile syndrome.

Comment 5

16 years ago
Considering that I'm the author of the page in question, I should mention that the 
image is loading fine for me in both Mozilla Build 2001102403 for PC, and also build 
2001122106 for Mac OS X.

Perhaps it's something with that particular user's browser? Strange!
(Reporter)

Comment 6

16 years ago
Well, just checked with 2002011503 on my home PC (Win98), and it renders fine.
Must've been something with that particular build... marking INVALID.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → INVALID
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.