Video plugins not rendering video properly in Hi-DPI Mode in fedora 22 when HTML element is placed over the rendering area

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Core
Plug-ins
RESOLVED INCOMPLETE
2 years ago
a year ago

People

(Reporter: Suyash Shrivastava, Unassigned)

Tracking

({flashplayer})

40 Branch
x86
Linux
flashplayer
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

2 years ago
Created attachment 8656633 [details]
Screenshot from 2015-09-03 19-11-17.png

User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.10; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0
Build ID: 20150826023504

Steps to reproduce:

OS: Fedora 22
Shell: GNOME 3.16.3
Firefox versions:  40

1. Go to about:config in firefox and set value of layout.css.devPixelsPerPx to 2
2. Enable gnome hidpi scaling, using the command: gsettings set org.gnome.desktop.interface scaling-factor 2
2. Go to a site with flash based videos, such as www.ndtv.com/video/live/channel/ndtv24x7
3. Play a video in default screen size (not in full screen mode)


Actual results:

1. video keeps blinking and is not continuous
2. clicking on the pause, play button causes rendering artifacts to show up 


Expected results:

1. properly rendered video
(Reporter)

Updated

2 years ago
Keywords: flashplayer
OS: Unspecified → Linux
Hardware: Unspecified → x86

Comment 1

2 years ago
User Agent-Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:45.0) Gecko/20100101 Firefox/45.0
Nightly 45.0a1 Build ID 20151201030226
and Firefox 42.0

I am unable to reproduce. Are you still able to reproduce the issue using the latest Firefox/Nightly version ?
Component: Untriaged → Audio/Video
Flags: needinfo?(suyash.shrivastava.93)
Product: Firefox → Core
Component: Audio/Video → Audio/Video: Playback
Sounds like this is a plugin rendering issue, rather than a problem with the video element.
Component: Audio/Video: Playback → Plug-ins

Comment 3

2 years ago
Closing this as incomplete due to inactivity and lack of response from the reporter. Please feel free to reopen the bug if the issue still reproduces on a current build. Thanks
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE

Updated

a year ago
Flags: needinfo?(suyash.shrivastava.93)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.