HDR icon inconsistently displayed in video mode

NEW
Unassigned

Status

Firefox OS
Gaia::Camera
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: u547545, Unassigned)

Tracking

({foxfood})

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [bzlite], [mozfr-community])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

2 years ago
User-Agent: Mozilla/5.0 (Mobile; rv:44.0) Gecko/44.0 Firefox/44.0

Tested with ZTE Open C (FR) and B2G 2.5 prerelease.

*What did you do? (steps to reproduce)
1) Open the Camera app,
2) Adjust the application in photo mode,
3) Click on the drawer button and enable the "HDR",
4) An icon "HDR" appears on the screen.
---
5) Now, set the Camera app in video mode,
6) Enable the "HDR".

*What happened? (actual results)
-> No icon "HDR" is displayed on the screen.
(With the other options -grid lines and self-timer- the icons are displayed).

*What should have happened? (expected results)
-> An icon "HDR" should appear on the screen (as for the other options: grid lines and self-timer).

OS Version: 2.5.0.0-prerelease
Build Number: eng..20140806.064432
Platform Version: 44.0a1
Build Identifier: 20151009001241
Update Channel: nightly
Git Commit Info: 2015-10-08 22:09:43 (fd8ab406)
(Reporter)

Updated

2 years ago
Component: Gaia::Feedback → Gaia::Camera
OS: All → Unspecified
I can reproduce this behavior on all my devices and I've found a way to display the icon in video mode (updating bug title to reflect that):

1. Turn ON HDR mode then kill the Camera App
1. Open Video App
2. Tap on "Open Camera" button

=> HDR icon is displayed in video mode.
If you switch to Photo mode then go back to Video mode, the icon is hidden.

The question that comes to my mind right now is: do we support HDR in videos at all?
Whatever the answer to this question is, we have an inconsistent behavior here that should be fixed.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Summary: (B2G 2.5) No "HDR" icon in video mode → HDR icon inconsistently displayed in video mode
Assignee: nobody → aosmond
Status: NEW → ASSIGNED

Comment 2

2 years ago
Created attachment 8689161 [details] [review]
[gaia] aosmond:bug1213479 > mozilla-b2g:master
Attachment #8689161 - Flags: review?(jdarcangelo)
(Reporter)

Updated

2 years ago
Whiteboard: [bzlite] → [bzlite], [mozfr-community]
Attachment #8689161 - Flags: review?(jdarcangelo) → review+
Assignee: aosmond → nobody
Status: ASSIGNED → NEW
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.