Message bodies sometimes blank

VERIFIED WORKSFORME

Status

VERIFIED WORKSFORME
17 years ago
14 years ago

People

(Reporter: porter, Assigned: sspitzer)

Tracking

({qawanted})

Trunk
x86
Windows 2000
qawanted

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
Message sometimes message bodies don't appear in the message body window when
the message header is clicked in the header list.  This happens fairly often.  A
workaround (at least with IMAP) is to move the message to another folder.  The
message will then display.  Interestingly enough, moving it back to the Inbox
then makes its body viewable.

Comment 1

17 years ago
Confirm, on Mac os 9.1, running build 2002020405 (0.9.8).  Wish I had something
more to go on *why* this was happening, but it is happening to me occasionally
on the Mac build using IMAP.  Probably related to bug 58520 .

Updated

17 years ago
Keywords: qawanted

Comment 2

17 years ago
is this still happenning with a current build ?

Comment 3

17 years ago
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.0.0) Gecko/20020530
Build: 2002053012

Work alot with IMAP, haven't seen the problem.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 4

17 years ago
Verifying as wfm, reporter please reopen if you see this again and give us more
information regarding the type of message that causes the problem.  I too work
daily with IMAP on winxp, mac 9.1 mac 10.1 and linux and have not seen a problem
like this.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.