Performance issue in 4.4.6

RESOLVED INVALID

Status

()

Bugzilla
Bugzilla-General
RESOLVED INVALID
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Antoine, Unassigned)

Tracking

4.4.6

Details

(Reporter)

Description

2 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.71 Safari/537.36

Steps to reproduce:

Recently I have upgraded my Bugzilla from 3.6.2 to 4.4.6. When I login into Bugzilla and browse new bug page it is taking more to load a page. But when I add Group access "tweakparams" for that user then loading a web page takes less time.


Actual results:

Loading a web page take more time for a user who does not belongs to "tweakparams". But if the user belongs to that group then web page loading time is very much decreased. 


Expected results:

Expected result of loading a page should be equal with or without adding "tweakparams".

Comment 1

2 years ago
This is being discussed in https://groups.google.com/forum/#!topic/mozilla.support.bugzilla/go53T3N9emk already so I am not sure why this bug report was created. In any case, see that email thread for information that must be provided - information in this report is not sufficient.
Flags: needinfo?(antovinraj)
(Reporter)

Comment 2

2 years ago
Could you tell me default groups that needed to add when we create a user in Bugzilla 4.4.6
Flags: needinfo?(antovinraj)
(Reporter)

Comment 3

2 years ago
When the user is not in "tweakparams" group the loading time of a new bug page is around 10 secs. But if the same user belongs to "tweakparams" group the response time for loading the new bug page is around 4 secs.

Comment 4

2 years ago
(In reply to Antoine from comment #2)
> Could you tell me default groups that needed to add when we create a user in
> Bugzilla 4.4.6

No, because Bugzilla is not a support forum. For support, see http://www.bugzilla.org/support/

(In reply to Antoine from comment #3)
> When the user is not in "tweakparams" group the loading time of a new bug
> page is around 10 secs. But if the same user belongs to "tweakparams" group
> the response time for loading the new bug page is around 4 secs.

See the email thread in https://groups.google.com/forum/#!topic/mozilla.support.bugzilla/go53T3N9emk for all the other information that must be provided - information in this report is not sufficient.
Flags: needinfo?(antovinraj)

Comment 5

2 years ago
This is a support question. The investigation and discussion should take place in the thread in the mailing-list you already created. "tweakparams" has nothing to do with bug creation, so in the best case it's just a side-effect of another problem with your installation.

If you just upgraded your Bugzilla installation, then you should not install 4.4.6 but install 4.4.10 or 5.0.1 which contain the latest bug and security fixes.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Flags: needinfo?(antovinraj)
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.