can't send from compose window in imp webmail program



16 years ago
14 years ago


(Reporter: quan_tony, Assigned: asa)


Firefox Tracking Flags

(Not tracked)





16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.7) Gecko/20011221
BuildID:    2001122108

Horde project has developed a web based mailer called IMP.  If I browse to an
IMP based mailer using Mozilla and try to compose a message, I cannot send the
message.  This works OK with other browsers (IE)

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.Go to
2.Click on IMP 3.0-STABLE
3. Enter username and password for either an IMAP mail server or a POP mail
server.  Enter the name of the server and select either IMAP or POP-3 from the
drop down menu.  Click on "Log In".
4.  If IMP asks you to perform maintenance operations, skip these.
5.  You should now see your POP or IMAP mailbox.  Click on Compose, and compose
an e-mail in the compose window.
6.  Click on "Send Message".

Actual Results:  Nothing happens, the window stays visible and the e-mail
message is not sent.

Expected Results:  The compose window closes and the e-mail message is sent
(this is what happened when I tried in IE)
See also bug 101585
Summary: can't send from compose window in imp webmail program → can't send from compose window in imp webmail program

Comment 2

16 years ago
This bug is not quite the same as bug 101585.
I've verified it also reproduces on Mozilla running on Windows XP.
In the Javascript console, the following errors appear:

Error: redeclaration of const hide
Source File: chrome://wallet/content/walletOverlay.js
Line: 1

Error: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 
0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [nsIDOMHTMLFormElement.submit]"  
nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)"  location: "JS frame ::
popup=1&to=&cc=&bcc=&msg=&subject=&thismailbox=INBOX&uniq=1012163909470 :: 
uniqSubmit :: line 173"  data: no]

The "redeclaration of const hide" error happens when the compose window first 
opens.  The other error concerning nsIDOMHTMLFormElement.submit errors when I 
actually press the "Send Message" button.

Comment 3

16 years ago
bug seems to be fixed in mozilla 0.9.8, no longer reproduces there

Comment 4

16 years ago
great! worksforme per reporter's comments. 
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.