Your message has been sent and saved, but there was an error while running message filters on it

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Thunderbird
Untriaged
RESOLVED INCOMPLETE
3 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Matthew Davie, Unassigned)

Tracking

38 Branch
All
Windows 10

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

3 years ago
Created attachment 8682378 [details]
Thunderbird Error 031115.png

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/41.0
Build ID: 20151014143721

Steps to reproduce:

Send standard email, does not matter who to. Message even occurs when sending to yourself.
Email Subject contains just "Test" and not entry in the body.


Actual results:

Alter/Error message appears (see attached image), email does go through correctly.


Expected results:

No error should have occurred, email is send.
(Reporter)

Updated

3 years ago
OS: Unspecified → Windows 10
Priority: -- → P1
Hardware: Unspecified → All

Comment 1

3 years ago
(priority is reserved for developers)
Priority: P1 → --

Comment 2

2 years ago
Does this happen with Thunderbird started in safe mode?
 https://support.mozilla.org/en-US/kb/safe-mode

Do you have filter rules defined for "After sending"?
Flags: needinfo?(matthewd)
Whiteboard: [closeme 2016-05-25]

Comment 3

2 years ago
Resolved per whiteboard
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Flags: needinfo?(matthewd)
Resolution: --- → INCOMPLETE
Whiteboard: [closeme 2016-05-25]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.