incomplete chunked encoding error shows blank page (Chrome shows error)

REOPENED
Unassigned

Status

()

Core
General
P3
normal
REOPENED
2 years ago
2 months ago

People

(Reporter: dietrich, Unassigned)

Tracking

({DevAdvocacy})

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [DevRel:P2][necko-backlog])

(Reporter)

Description

2 years ago
URL that caused this: http://www.oregonlive.com

However, I'm sure it'll be fixed soon :P

Screenshot of Chrome: https://i.imgur.com/hOhRAyH.png

Firefox nightly and release on both desktop and mobile all show a blank white page.
(Reporter)

Updated

2 years ago
Keywords: DevAdvocacy
(Reporter)

Updated

2 years ago
Summary: incomplete chunked encoding error shows bank page (Chrome shows error) → incomplete chunked encoding error shows blank page (Chrome shows error)
Whiteboard: [DevRel:P2]

Updated

4 months ago
Component: General → Untriaged
Product: Firefox → Core

Comment 1

4 months ago
I have tested the reported issue on Windows 10 and OS X 10.12 on Firefox Release and latest Nightly builds (Chrome as well). I could not reproduce the issue on any platform. I will mark this as Resolved:WorksForMe. 

If anyone can still reproduce the issue, feel free to reopen it and provide more information.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 months ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 2

4 months ago
Hi Stefan. Can you please say how you tested it? If you tested against the original URL, then please re-open it. To definitively close the issue, you'll need to recreate the scenario described and confirm that we no longer show a blank white page.
Flags: needinfo?(stefan.georgiev)

Comment 3

4 months ago
Hi Dietrich,

I've tested the issue with the provided details. I've visited the page with new profile and verified that nothing is broken. Page is opened and rendered without issue. Please provide more detailed information or STR on how to reveal the issue.
Flags: needinfo?(stefan.georgiev) → needinfo?(dietrich)
(Reporter)

Comment 4

4 months ago
Yep, the website likely fixed the issue.

We need someone from necko team to take it from here. They'll know best how to construct the right conditions for re-creating the problem and make sure we're showing a neterror page.

Patrick, can you have someone on your team take a look?
Status: RESOLVED → REOPENED
Flags: needinfo?(dietrich) → needinfo?(mcmanus)
Resolution: WORKSFORME → ---
Flags: needinfo?(mcmanus) → needinfo?(jduell.mcbugs)
Not sure when we'll get to this.  If I see better steps to reproduce and/or more bug reports of this behavior it'll float to the top of the queue faster.
Flags: needinfo?(jduell.mcbugs)
Whiteboard: [DevRel:P2] → [DevRel:P2][necko-backlog]
Bulk change to priority: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1399258
Priority: -- → P1
Priority: P1 → P3
Moving from Core::Untriaged to Core::General https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1407598
Component: Untriaged → General
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.