messages with custom headers won't send

VERIFIED WORKSFORME

Status

VERIFIED WORKSFORME
17 years ago
14 years ago

People

(Reporter: joec, Assigned: sspitzer)

Tracking

Trunk
x86
Linux

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
having a custom header w/value prevents the message from being sent
I have the following line in prefs.js
user_pref("mail.compose.other.header","X-message-flag");

In the compose window, choose the custom header from the to/cc/bcc drop down
then type in a value for the header. Clicking Send or pressing CTRL-ENTER do
nothing (the compose window remains open and the message is not sent). The
message refuses to be sent until the header value is removed (having the header
in the drop-down doesn't break it). The header name and value seem irrelevant.

This is occuring on at least 2002012821 and 2002012508
(mozilla-i686-pc-linux-gnu.tar.gz)

Possibly irrelevant information:
 Slackware 8.0, XFree86 4.10, kernels 2.4.5 and 2.4.17, gnome/gtk

Comment 1

17 years ago
Reporter: Can you try again with a recent nightly build?

Build available at:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla/nightly/latest/
(Reporter)

Comment 2

17 years ago
It's working in 2002031008 and 2002040406 (linux). Messages send normally and
when received contain the custom header.

Comment 3

17 years ago
Thanks

Marking WORKSFORME
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 4

17 years ago
verified per reporters comments.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.