Devtools won't show up

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Developer Tools
RESOLVED WORKSFORME
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: lrbabe, Unassigned)

Tracking

45 Branch
Unspecified
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

2 years ago
Created attachment 8692908 [details]
devtoolswontshowup.png

User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:45.0) Gecko/20100101 Firefox/45.0
Build ID: 20151126030226

Steps to reproduce:

Try to open devtools using Ctrl+Shift+I shortcut or menu


Actual results:

Devtools window briefly pops-up and disappear
Trying to Alt-Tab to that window doesn't work.
See attached screenshot


Expected results:

The devtools should be visible and usable
(Reporter)

Updated

2 years ago
Component: Untriaged → Developer Tools
OS: Unspecified → Linux
(Reporter)

Comment 1

2 years ago
Safe Mode didn't help, but switching to Firefox GA does solve the problem.

Comment 2

2 years ago
What is "GA"?
Do DevTools show up when using the menu item instead of a keyboard shortcut?
Flags: needinfo?(lrbabe)
(Reporter)

Comment 3

2 years ago
Firefox normal (I thought it was named GA for "general availability" but I might have mixed things up).
Using the menu doesn't work either.
Flags: needinfo?(lrbabe)
(Reporter)

Comment 4

2 years ago
Not sure what happened but today it's working again.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.