IMAP messages larger than 64KB aren't completley fetched

RESOLVED WORKSFORME

Status

RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
10 years ago

People

(Reporter: huempu, Assigned: mscott)

Tracking

Trunk
x86
Linux

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
When I read a message from my IMAP accont containing a picture the picture gets
corrupted. I'm having this problen with mozilla 0.9.7, 0.9.8 (both tested on
SuSE Linux 7.3) and also Netscape 6.2.1 under Linux, NT4 and Win2000.
When I opened the same message with KMail and also Outlook, the picture was
displayed as it shoud.

I also forwarded such a message to a POP account and was able to read it with
both mozilla and Netscape without problems

Comment 1

17 years ago
Not only was the message never fetched, but after waiting for some time ...
mozilla started hogging about 80% of the processer and brought my computer to a
near freeze.  No crash though.  Severity should be raised.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:0.9.8) Gecko/20020204

Comment 2

17 years ago
Reporter, can you provide a URL to the email?  Also, can you attach an IMAP
debug log or provide a URL to it?  On linux, create the debug file using similar
steps:

export NSPR_LOG_MODULES=IMAP:5
export NSPR_LOG_FILE=/tmp/imap.debug.log

<start mozilla>

Comment 3

17 years ago
<quote>
I was trying to reproduce the bug I reported. But now with mozilla version 0.9.9
everything works OK. I will forward one of the mails that showed the error to
david. It will originate from stephan.dietrich@belponline.ch
</quote>

The mentioned email arrived and appears to have been received and is rendered
correctly.

Reporter, care to mark this as works-for-me now?
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
Works now without problems
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Updated

16 years ago
QA Contact: huang → gchan
Product: MailNews → Core
(Reporter)

Comment 5

13 years ago
Thunderbird 1.0.2 and 1.0.6 seems to read the first 64 KB of a mesage twice from
an IMAP server. Seems to be the same problem.

OS: Windows 200 and Linux (SuSE 8.2, SuSE 9.3)
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: WORKSFORME → ---

Comment 6

13 years ago
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8b4) Gecko/20050731 Firefox/1.0+

Should be: 

Status: UNCONFIRMED -> RESOLVED
Resolution: --- -> WORKSFORME

Use trunk builds to report/comment on bugs, unless they're security issues.

Updated

13 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.