Blank window and "Can't find symbol 'EGLImageTargetRenderbufferStorageOES'" - With ATI's fglrx linux driver.

UNCONFIRMED
Unassigned

Status

()

Core
Graphics
P3
major
UNCONFIRMED
3 years ago
11 months ago

People

(Reporter: avnerus, Unassigned)

Tracking

43 Branch
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [gfx-noted])

(Reporter)

Description

3 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0
Build ID: 20160109123208

Steps to reproduce:

Gentoo system with ATI's fglrx driver (Using Radeon HD 7850).
Build firefox-43.0.x without the egl flag. Also tried compiling --with-gl-provider=GLX
Run firefox



Actual results:

The browser's window content is blank.
A console message is displayed:
Can't find symbol 'EGLImageTargetRenderbufferStorageOES' 
Right clicking the blank screen sometimes reveals the content.
Disabling hardware acceleration in advanced preferences resolves the problem.


Expected results:

Should work normally even with hardware acceleration enabled.
I understand fglrx driver doesn't support EGL interface, but in the previous versions (maybe before 42?) it would work without it.

There is also a report about it in gentoo bugs here:
https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=569036
(Reporter)

Updated

3 years ago
OS: Unspecified → Linux
Hardware: Unspecified → x86_64

Updated

3 years ago
Component: Untriaged → Graphics
Product: Firefox → Core

Updated

3 years ago
Severity: normal → major
(Reporter)

Comment 1

2 years ago
Still experiencing the issue with v44.0
(Reporter)

Comment 2

2 years ago
Still experiencing the issue with v45.0
Were you able to reproduce this?
Priority: -- → P3
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.