Autoland doesn't work for r= patches

RESOLVED INVALID

Status

RESOLVED INVALID
3 years ago
2 years ago

People

(Reporter: andi, Unassigned)

Tracking

({autoland})

Details

(Reporter)

Description

3 years ago
Hello,

It seems that i don't have access to autoland for r= patches. When i try to land a patch that was marked r= the message that i get is: You must have scm_level_3 access to land.

For example this patch: https://reviewboard.mozilla.org/r/31237/
(Reporter)

Updated

3 years ago
Keywords: autoland

Comment 1

3 years ago
You do need level 3 access to be able to autoland. It also appears that the review in question needs is missing a "ship it" - it still shows r? in the right most column of the commit table.
(Reporter)

Comment 2

3 years ago
hello,

Maybe this is the bug since i dot the Ship it! status on the patch. Also i've received the email that it told me review granted. Here is the copy paste from the email that i've got:

>>Dragana Damjanovic [:dragana] <dd.mozilla@gmail.com> has granted Bogdan
>>Postelnicu <bogdan.postelnicu@softvision.ro>'s request for review:
>>Bug 1240515: [Static Analysis][ Incorrect deallocator used] In function
>>nsNotifyAddrListener::OnNetlinkMessage from nsNotifyAddrListener_Linux.cpp
>>https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1240515
>>
>>Attachment 8709039 [details]: MozReview Request: Bug 1240515 - change allocator for addr
>>and localaddr from malloc to new, since the smart pointer that is used uses
>>delete operator. r?dragana
>>MozReview: https://reviewboard.mozilla.org/r/31237/diff/#index_header
>>https://bugzilla.mozilla.org/attachment.cgi?id=8709039&action=edit
(Assignee)

Updated

3 years ago
Product: Developer Services → MozReview
(Reporter)

Updated

2 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.