Problem starting session

RESOLVED INVALID

Status

RESOLVED INVALID
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: ianbicking, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

3 years ago
Created attachment 8710459 [details]
Browser console

In a recent session I started the session and the conversation window opened, but the video was stuck in a waiting state.  Restarting the browser fixed it.
(Reporter)

Updated

3 years ago
Whiteboard: [triage]
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
Note this was with a recent build of the add-on
Is the browser console from before you restarted the browser? I think the console is incomplete as far as I can tell, as there doesn't seem to be any of the normal window opening type of messages.

The server logs indicate that you tried to leave the session (which failed as per your console log), but had never tried to join that day.

My only thought is that you had some sort of network glitch meaning you didn't get to join, or potentially a camera issue that prevented joining from happening.
Flags: needinfo?(ianb)
(Reporter)

Comment 3

3 years ago
I cleared my console and re-started the room joining process, so this was all the messages from that point forward.  There might have been some half-started initialization that wasn't torn down properly?  It happened again today in https://hello.firefox.com/SuN5DuKYsEA and also required a restart to function (I didn't capture the console that time).
Flags: needinfo?(ianb)
(Reporter)

Comment 4

3 years ago
And yes, I suspect my network is glitchy.
(Reporter)

Comment 5

3 years ago
I don't think we have enough information to move forward on this.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → INVALID
Whiteboard: [triage]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.