Some links are not working in "Terms and Conditions" page from Dev Hub

VERIFIED FIXED in 2016-03-29

Status

Marketplace
Developer Pages
P3
normal
VERIFIED FIXED
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: ValentinaP, Assigned: ashort)

Tracking

Avenir
2016-03-29
x86_64
Windows 7
Points:
---

Details

(Whiteboard: [ktlo])

(Reporter)

Description

2 years ago
Steps to reproduce:
1. Sign in to MP-stage page https://marketplace.allizom.org/
2. Load Dev Hub page (https://marketplace.allizom.org/developers/)
3. Go to "Settings" wheel and click "Terms and Conditions" option 
4. Click the "Terms of Use" link (first link inside the terms)

Expected results:
"Term of Use" page is loaded.

Actual results:
A 404 page is displayed.

Notes/Issues:
Same happens for: "Firefox Marketplace Privacy Notice" link, "available here" link, and "Firefox Account" link.
Some links from Terms of Use, Consumer Pages, are also unavailable (i.e. second "Privacy Policy" link)
Verified on FF46(Win 7). Issue is reproducing on MP-stage, MP-dev and MP-prod.
Can you please re-test? This may have been related to some transient issues that may now be resolved.
Flags: needinfo?(valentina.peleskei)
(Reporter)

Comment 2

2 years ago
Still reproducible: http://screencast.com/t/RZKtpI7oCpU
Flags: needinfo?(valentina.peleskei)
Ah, ok, sorry, I misread this as a 500.
Priority: -- → P3
Whiteboard: [ktlo]

Updated

2 years ago
Assignee: nobody → dspasovski
(Assignee)

Updated

2 years ago
Assignee: dspasovski → ashort

Updated

2 years ago
Target Milestone: 2016-01-26 → 2016-03-29
(Assignee)

Comment 4

2 years ago
https://github.com/mozilla/zamboni/commit/46cab1a8006a7e1358f64aaa5d82d69675ab5d8e
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 5

2 years ago
Verified as fixed on MP-dev FF48(Win 7).
Postfix screencast: http://screencast.com/t/4KJrBFeteW
Closing bug.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.