TravisCI pages yield a white screen and uninformative NS_ERROR_FAILURE console message

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Core
General
RESOLVED INCOMPLETE
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: jdm, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

2 years ago
Although opening them in a private window works fine, leading me to suspect one of IndexedDB or ServiceWorker is at fault. Going to investigate further.

Comment 1

2 years ago
Would be useful to know if its trying to upgrade the schema version in dom/cache/DBSchema.cpp.

Comment 2

2 years ago
Although I don't see a service worker getting registered from travis-ci.org.
(Reporter)

Comment 3

2 years ago
The prettified source that the webconsole links to is this:
>function createDeprecatedModule(e) {
>  define(e, [
>    'exports',
>    'ember-resolver/resolver',
>    'ember'
>  ], function (t, r, n) {
>    n['default'].deprecate('Usage of `' + e + '` module is deprecated, please update to `ember-resolver`.', !1, {
>      id: 'ember-resolver.legacy-shims',
>      until: '3.0.0'
>    }),
>    t['default'] = r['default']
>  })
>}
with the `t['default'] = r['default']` line being responsible.
(Reporter)

Comment 4

2 years ago
Yeah, I don't see a relevant worker in about:serviceworkers either.
(Reporter)

Comment 5

2 years ago
Huh, it's loading fine now. Can't really do any investigative work, unfortunately.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.