Add mochitest-dt-e10s to try-chooser

RESOLVED WONTFIX

Status

Release Engineering
General
RESOLVED WONTFIX
2 years ago
9 months ago

People

(Reporter: bstack, Assigned: bstack)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

2 years ago
Created attachment 8723296 [details] [diff] [review]
add-mochitest-dt-e10s

mochitest-dt-e10s is in-tree as:

     mochitest-dt-e10s: /mochitest-devtools-chrome-e10s.*/
Attachment #8723296 - Flags: review?(sphink)
Comment on attachment 8723296 [details] [diff] [review]
add-mochitest-dt-e10s

Review of attachment 8723296 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

lgtm
Attachment #8723296 - Flags: review?(sphink) → review+
(Assignee)

Comment 2

2 years ago
Turns out that the correct syntax was in there in another form. Sorry to bother.


[16:16:23]      so trychooser might actually be correct as it is. It seems like our tests are still being run on buildbot. It turns out the flags on buildbot and taskcluster are different (mochitest-e10s-devtools-chrome vs mochitest-devtools-chrome-e10s). And trychoose does have the buildbot one. It's just that it used to not work. There was a patch to fix this in the last
[16:16:23]	month: https://hg.mozilla.org/build/buildbotcustom/rev/25315f9d0e2e
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → WONTFIX
Component: Tools → General
Product: Release Engineering → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.