admin1b.private.tpe1.mozilla.com is down

RESOLVED FIXED

Status

RESOLVED FIXED
3 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Usul, Unassigned)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

3 years ago
Sat 08:40:11 PST [5073] admin1b.private.tpe1.mozilla.com (10.247.75.7) is DOWN :PING CRITICAL - Packet loss = 100

[ludo@Oulanl ~]$ ipmitool -H 10.247.0.9 -U xxx -P xxxx sensor
System Temp      | 43.000     | degrees C  | ok    | -9.000    | -7.000    | -5.000    | 75.000    | 77.000    | 79.000    
CPU Temp         | 50.000     | degrees C  | ok    | -11.000   | -8.000    | -5.000    | 85.000    | 90.000    | 95.000    
CPU Vcore        | 1.160      | Volts      | ok    | 0.640     | 0.664     | 0.688     | 1.344     | 1.408     | 1.472     
Vichcore         | 1.048      | Volts      | ok    | 0.808     | 0.824     | 0.840     | 1.160     | 1.176     | 1.192     
+3.3VCC          | 3.312      | Volts      | ok    | 2.816     | 2.880     | 2.944     | 3.584     | 3.648     | 3.712     
VDIMM            | 1.536      | Volts      | ok    | 1.312     | 1.328     | 1.344     | 1.648     | 1.664     | 1.680     
+5 V             | 5.056      | Volts      | ok    | 4.096     | 4.320     | 4.576     | 5.344     | 5.600     | 5.632     
+12 V            | 12.349     | Volts      | ok    | 10.706    | 10.600    | 10.494    | 13.091    | 13.197    | 13.303    
+3.3VSB          | 3.312      | Volts      | ok    | 2.816     | 2.880     | 2.944     | 3.584     | 3.648     | 3.712     
VBAT             | 3.104      | Volts      | ok    | 2.560     | 2.624     | 2.688     | 3.328     | 3.392     | 3.456     
PS Status        | 0x1        | discrete   | 0x01ff| na        | na        | na        | na        | na        | na   

[ludo@Oulanl ~]$ ipmitool -H 10.247.0.9 -U xxxx -P xxxxx power reset
Chassis Power Control: Reset

[ludo@Oulanl ~]$ ipmitool -H 10.247.0.9 -U ww -P www sel elist
SEL has no entries

machine came back up
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
Sat 08:52:31 PST [5075] admin1b.private.tpe1.mozilla.com (10.247.75.7) is UP :PING OK - Packet loss = 0%, RTA = 153.89 ms
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
Component: MOC: Incidents → MOC: Problems
Product: Infrastructure & Operations → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.