Closed Bug 12637 Opened 21 years ago Closed 21 years ago

On startup, only first account shows up in folder pane

Categories

(SeaMonkey :: MailNews: Message Display, defect, P3, critical)

x86
Windows NT
defect

Tracking

(Not tracked)

VERIFIED FIXED

People

(Reporter: scottputterman, Assigned: sspitzer)

Details

When you start up mailnews, only the first account shows up in the folder pane.
However, if you close the sidebar and open it again, all accounts show up.

cc'ing alecf and sspitzer because they checked in code to the account manager
last night.  I checked in code that affects the way folders are sorted.
I don't suppose this is a stopper for today's builds since there is a
workaround. (?)
Probably not, but I posted it on the hook so that if I find it, I hope they'll
let me check in the fix.
Assignee: putterman → sspitzer
It looks like some of calls to ClearUserPref are incorrect.  reassigning to
sspitzer.
Status: NEW → ASSIGNED
I've got the fix.

I was *removing* the 5.0 server type pref ("nntp", "imap", "pop3") when you
called nsMsgAccountManager::GetIncomingServer().

This really messes things up, as you can imagine.

I had a good reason, though:  I suck.

getting permission to check in the fix now, and going to send monster email
explaining how to recover.  (you need to add that pref back by hand, or
re-migrate.)
Severity: normal → critical
Target Milestone: M10
set to m10 and critical.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 21 years ago
Resolution: --- → FIXED
fixed.

sending email about how to fix the damage now.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Win_nt 4.0 (1999-09-10-09 m11)
This problem does not exists any more.
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.