Closed Bug 1271030 Opened 4 years ago Closed 4 years ago

Urlbar no longer shows address of some sites, shows site/company name instead.

Categories

(Firefox for Android :: General, defect)

47 Branch
Other
Android
defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED DUPLICATE of bug 1268753

People

(Reporter: Penticton, Unassigned, NeedInfo)

Details

Attachments

(1 file)

User Agent: Mozilla/5.0 (Android 4.4.2; Tablet; rv:47.0) Gecko/47.0 Firefox/47.0
Build ID: 20160502172529
Firefox for Android

Steps to reproduce:

Visit certain sites like: github.com or addons.mozilla.org 


Actual results:

Urlbar shows site/company name, I.e. Mozilla Foundation (US) while on addons.mozilla.org. 


Expected results:

I would like to see the URL of the site instead of the name.
This worked fine in all releases of FF until recently. 
Screenshot attached.
OS: Unspecified → Android
Hardware: Unspecified → Other
Even though I can select/click the urlbar and it'll show the site address that way, I could still see this being a security issue with some sites, when at a glance you see a company name which may look legitimate, all the while the actual address could be something different, phishing sites would love this.
Unless I'm not understanding how this works, couldn't a malicious site just lie about their site/company name?
Or have I got this all wrong?
Hi, it's quite likely an add-on or theme is causing your issue, please try Safe Mode
https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode
Flags: needinfo?(Penticton)
(In reply to Marco Bonardo [::mak] from comment #3)
> Hi, it's quite likely an add-on or theme is causing your issue, please try
> Safe Mode
> https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-
> mode


Sorry, but did you even read this bug?  I don't mean to be snooty, but, 1, I'm using Android. Safe mode? and  2, All addons & themes are off/non existent.

Dan.
Component: Location Bar → General
Product: Firefox → Firefox for Android
I'm sorry, I'm still learning how to use Bugzilla. 

I see the needinfo, but am unsure what you need.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 4 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 1268753
sorry, it was in the wrong product and I didn't notice the user agent, my fault.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.