oracle.com - Most navigational tabs rendered incorrectly

RESOLVED FIXED

Status

Tech Evangelism Graveyard
English US
RESOLVED FIXED
16 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Susie Wyshak, Unassigned)

Tracking

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
Most lefthand links on oracle.com's home page link to a 2nd level page with tabs
with "Database, Application Server etc." at the top.

These tabs have a tan bar across the top BOTH in Mozilla/Netscape 6 and IE 6.
The tabs look fine in Netscape 4.x and in IE 5 (as verified by someone at ORacle).

Example:
http://www.oracle.com/products/
(Reporter)

Updated

16 years ago
Blocks: 119624

Comment 1

16 years ago
tan bar issue is fixed however the page is designed to be 857 pixels wide. If
the page width is less than 850 px then the top frame which has no scroll bars
will not display the full range of tabs.

Also, due to javascript errors, the tabs do not display in IE55/win2k at all.

contacting->assigned, follow up in May.
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: --- → Apr
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
Tabs now WFM in 2002032803 and other builds.
Marking Fixed.
Work in IE 6 too. If not IE 5.5, no need to track here ;-)
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 3

16 years ago
The Application Server tab still appears incorrect.
2002040903/WinXP
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Comment 4

16 years ago
Application tab looks fine to me n build 20020423 on Win2k. If you want to
reopen it please describe exactly how it looks to you. Thanks.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 5

16 years ago
I will attach a screenshot to show what I mean, but the Application Server tab
has a line through it.  The line is vertical and appears after the "r" in
Server.  I use a dpi setting of 85 dpi and I am using build 2002042803 on
Windows XP.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: WORKSFORME → ---

Comment 6

16 years ago
Created attachment 81423 [details]
screenshot
no line for me. The screenshot is broken,

Comment 8

16 years ago
I see the problem. The page is a set of frames generated by js. One of the
documents is a 404 and can cause problems. If you don't see it, reduce your text
size until it is visible.

http://www.oracle.com/admin/jscripts/lib.js
http://www.oracle.com/admin/jscripts/lang.js
http://www.oracle.com/admin/jscripts/frame.js

missing page is http://www.oracle.com/admin/headers/00.html

Comment 9

15 years ago
tech evang june 2003 reorg
Assignee: bc → english-us
Status: REOPENED → NEW
QA Contact: zach → english-us
Target Milestone: Apr → ---

Comment 10

14 years ago
page has been redesigned and looks ok to me. fixed.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago14 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.