Closed Bug 1283848 Opened 3 years ago Closed 3 years ago

Setting needinfo at time of bug filing results in relative date text of "NeedInfo From: <user> 47 years ago"

Categories

(bugzilla.mozilla.org :: User Interface, defect)

Production
defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: emorley, Unassigned)

References

(Blocks 1 open bug)

Details

Attachments

(1 file)

STR:
1) Fill out the file a new bug form, making sure to set a needinfo on someone.
2) Press submit bug.
3) On the resultant show_bug.cgi page shown, look at the "people" section

Expected:
"NeedInfo From: <user> 1 minute ago" (or something similar involving seconds)

Actual:
"NeedInfo From: <user> 47 years ago"

I'm guessing it's using a unixtime of zero or something.
(Reloading show_bug.cgi fixes the problem, it's only on the initial page load after filing that it's displayed incorrectly)
On initial load:

<a href="#c0" class=" activity-ref">
  <span class="rel-time" title="" data-time="">47 years ago</span>
</a>

On subsequent page loads:

<a href="#c0" class=" activity-ref">
  <span class="rel-time" title="2016-07-05 10:24 BST" data-time="1467710681">3 minutes ago</span>
</a>
Attached patch 1283848_1.patchSplinter Review
Assignee: nobody → dkl
Status: NEW → ASSIGNED
Attachment #8768198 - Flags: review?(dylan)
Comment on attachment 8768198 [details] [diff] [review]
1283848_1.patch

Review of attachment 8768198 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

r=dylan
Attachment #8768198 - Flags: review?(dylan) → review+
To https://github.com/mozilla-bteam/bmo.git
   a446cca..1356690  master -> master
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
Assignee: dkl → nobody
Component: User Interface: Modal → User Interface
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.