Closed Bug 1286710 Opened 3 years ago Closed 3 years ago

Reps: Use the correct ellipsis character "…"

Categories

(DevTools :: Shared Components, defect)

49 Branch
defect
Not set

Tracking

(firefox50 fixed)

RESOLVED FIXED
Firefox 50
Tracking Status
firefox50 --- fixed

People

(Reporter: nchevobbe, Assigned: nchevobbe)

References

Details

Attachments

(1 file)

The "more..." label uses 3 dots instead of using the correct ellipsis character
Comment on attachment 8770894 [details]
Bugs 1286710 - Reps: Use correct ellipsis character "…" .

https://reviewboard.mozilla.org/r/64224/#review61276

Looks good to me, assuming all tests pass.

Thanks!
Honza
Attachment #8770894 - Flags: review?(odvarko) → review+
Comment on attachment 8770894 [details]
Bugs 1286710 - Reps: Use correct ellipsis character "…" .

Review request updated; see interdiff: https://reviewboard.mozilla.org/r/64224/diff/1-2/
TRY has many failures (same one multiple times https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=try&revision=27c1e252dc9a&selectedJob=23939578), but none seem caused by my patch.
Keywords: checkin-needed
Pushed by cbook@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/fx-team/rev/1442e984869f
Reps: Use correct ellipsis character "…" . r=Honza
Keywords: checkin-needed
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/1442e984869f
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → Firefox 50
Product: Firefox → DevTools
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.