Log viewer (in Task Inspector) doesn't preserve multiple spaces

RESOLVED FIXED

Status

RESOLVED FIXED
2 years ago
a year ago

People

(Reporter: pmoore, Unassigned)

Tracking

Details

See livelog view:
  https://tools.taskcluster.net/task-inspector/#Oy_Y0dOvRcSk44tkEdTzQw/0

Now compare this to the raw log:
  https://public-artifacts.taskcluster.net/Oy_Y0dOvRcSk44tkEdTzQw/0/public/logs/live_backing.log



In the livelog view, it looks like this:

[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] Worker Type settings:
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] {
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "aws": {
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "ami-id": "test-ami",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "availability-zone": "test-aws-zone",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "instance-id": "test-instance-id",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "instance-type": "test-instance-type",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "public-ipv4": "test-IP"
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] },
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "generic-worker": {
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "go-arch": "amd64",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "go-os": "darwin",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "go-version": "go1.6",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "release": "test-release-url",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "version": "5.0.0"
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] },
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "machine-setup": {
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "maintainer": "pmoore@mozilla.com",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] "script": "test-script-url"
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] }
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] }
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] === Task Starting ===
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] Executing command 0: ["echo" "hello world!"]
hello world!
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.525Z] Exit Code: 0
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.525Z] Executing command 1: ["echo" "goodbye world!"]
goodbye world!
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.528Z] Exit Code: 0
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.528Z] === Task Finished ===
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.528Z] Task Duration: 9.329929ms


In the raw log, it looks like this:

[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] Worker Type settings:
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]   {
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]     "aws": {
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "ami-id": "test-ami",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "availability-zone": "test-aws-zone",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "instance-id": "test-instance-id",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "instance-type": "test-instance-type",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "public-ipv4": "test-IP"
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]     },
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]     "generic-worker": {
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "go-arch": "amd64",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "go-os": "darwin",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "go-version": "go1.6",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "release": "test-release-url",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "version": "5.0.0"
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]     },
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]     "machine-setup": {
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "maintainer": "pmoore@mozilla.com",
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]       "script": "test-script-url"
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]     }
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z]   }
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] === Task Starting ===
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.519Z] Executing command 0: ["echo" "hello world!"]
hello world!
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.525Z] Exit Code: 0
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.525Z] Executing command 1: ["echo" "goodbye world!"]
goodbye world!
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.528Z] Exit Code: 0
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.528Z] === Task Finished ===
[taskcluster 2016-07-14T10:55:38.528Z] Task Duration: 9.329929ms


As you see, the indentation gets messed up as multiple spaces seem to be rendered as a single space.

Comment 1

a year ago
This is now fixed, most likely in the October 2016 refactor.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: a year ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.