Status

()

Core
Layout
P2
normal
VERIFIED FIXED
20 years ago
19 years ago

People

(Reporter: rh, Assigned: troy)

Tracking

Trunk
x86
Windows NT
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

20 years ago
The picture frame of the picture that is supposed to be in the middle of this
page is missing. The picture is absolutely placed on the page. Although the
image file is missing there still should be an indication in the output of where
the picture goes. (FYI, works fine in IE).

Updated

20 years ago
Assignee: kipp → troy

Comment 1

20 years ago
Here's the simple test case. I'm reassigning to troy since he does all the
broken image icons and whatnot.

<IMG
STYLE="position:absolute; top:358pt; left:228pt; width:145pt; height:129pt"
SRC="foo" alt="should be a broken image icon">
(Assignee)

Updated

20 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
(Assignee)

Updated

20 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 20 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 2

20 years ago
Changed a bunch of stuff, and it looks fine now (both Angus's local file test
case and the original test case listed in the URL field).

Now we have a border and a broken icon displayed. If there were alt-text that
would be displayed as well

Updated

20 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 3

20 years ago
Verified fixed using 12.1.98 build of xpviewer (checked on Win NT 4.0 SP3 &
Win98.)

Specifically, the URL provided now displays an "X" signifying a missing image,
as well as a frame.

(Rebecca, if you believe that this bug is not fixed to your satisfaction, could
you please re-open this bug report at your earliest convenience with your
comments? Thank you! [as he pops in an Alasdair Fraser CD in anticipation of
Kevin Burke's visit, small world... ;])
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.