http charset ksc5601 fails fonts test

VERIFIED FIXED in M10

Status

()

defect
P3
normal
VERIFIED FIXED
20 years ago
2 years ago

People

(Reporter: amasri, Assigned: ftang)

Tracking

Trunk
x86
Windows NT
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: have fix in local tree, )

Reporter

Description

20 years ago
with Build 199082708, WinNT 4.0

steps to reproduce:
1. launch apprunner
2. open location http://babel/automation/erik/framework
3. select link "Display Fonts and Styles"
4. select link "top/ksc5601/ko/short

Result: fonts styles are incorrectly displayed in latin1 charset.

Regression: all other fonts on the page display correctly; ksc5601 displays
correctly with Communicator 4.6.
Reporter

Updated

20 years ago
QA Contact: teruko → amasri
Reporter

Comment 1

20 years ago
further regression: also happens on Mac with Build ID 1999082712 & linux with
199082414. Charset that displays can be changed by View menu.
Assignee

Updated

20 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Whiteboard: have fix in local tree
Target Milestone: M11
Assignee

Comment 2

20 years ago
I have the fix in my local tree. Probably will check in before M10 close
Assignee

Updated

20 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 20 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: M11 → M10
Assignee

Comment 3

20 years ago
fix and check in before M10
Reporter

Updated

20 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.