If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

i have windows 10 single language 64 bit anniversary version 1607 and i am testing firefox 49 beta 3 and i am try to open this link https://public.etherpad-mozilla.org/p/MozillaIndiaQA-testday-20160812 but it stucks on loading loading

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED INCOMPLETE
a year ago
10 days ago

People

(Reporter: kavilpura, Unassigned)

Tracking

50 Branch
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

a year ago
Created attachment 8780849 [details]
Untitled.jpg

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0
Build ID: 20160813004002

Steps to reproduce:

i refreshed my browser check my internet connection


Actual results:

not loading etherpad on my firefox


Expected results:

etherpad should be open correctly

Comment 1

a year ago
WFM in Win10 1607 x64 and Fx49b3 x64.

Can you open the url of /html10n.js to view it? and copy to here.
Flags: needinfo?(kavilpura)

Comment 2

a year ago
The url given at the header works for me.If this is still an issue, can please provide the"about:support" information.
https://public.etherpad-mozilla.org/p/MozillaIndiaQA-testday-20160812

Thanks

---
Version 	50.0a2
Build ID 	20160817004002
Update Channel 	aurora
User Agent 	Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

Comment 3

a year ago
Closing this as incomplete due to inactivity and lack of response from the reporter.
If anyone can still reproduce it on latest versions, feel free to reopen the bug and provide more information. Thanks
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: a year ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
(Reporter)

Comment 4

10 days ago
This Bug is solved and not exits in current version of firefox
Flags: needinfo?(kavilpura)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.