Closed Bug 1296784 Opened 5 years ago Closed 4 years ago

Intermittent chrome://mochitests/content/a11y/accessible/tests/mochitest/name/test_markup.html | There is no expected attribute 'explicit-name' for [ 'input@id="btn-image" node', address: [object HTMLInputElement] ]

Categories

(Core :: Disability Access APIs, defect, P3)

defect

Tracking

()

RESOLVED WORKSFORME

People

(Reporter: intermittent-bug-filer, Unassigned)

References

Details

(Keywords: intermittent-failure, Whiteboard: [test disabled on Windows debug])

Aaron, these showed up after the you disabled some other failing tests on Windows, so I guess this needs the same treatment?
Flags: needinfo?(aklotz)
Yes. I am not in a position to be able to land that ATM, however.
Flags: needinfo?(aklotz)
(In reply to Aaron Klotz [:aklotz] from comment #3)
> Yes. I am not in a position to be able to land that ATM, however.

are you sure? I'm not convinced, it seems more likely to me its one of surkov's patches to tree updating stuff.  I thought your stuff was disabled on winxp? which would provide further evidence its not you.
There is some risk here of the continued existence of this failure pointing out that the entire a11y suite is now unowned.
(In reply to Trevor Saunders (:tbsaunde) from comment #4)
> (In reply to Aaron Klotz [:aklotz] from comment #3)
> > Yes. I am not in a position to be able to land that ATM, however.
> 
> are you sure? I'm not convinced, it seems more likely to me its one of
> surkov's patches to tree updating stuff.  I thought your stuff was disabled
> on winxp? which would provide further evidence its not you.

Oh, I simply meant that I was out of town at the time and unable to do anything about it. I'll look into it today.
Yeah, this doesn't look to me like the kind of failures that come out of my e10s changes.

Surkov, might this be related to your stuff?
Flags: needinfo?(surkov.alexander)
Keywords: leave-open
Whiteboard: [test disabled on Windows debug]
Pushed by philringnalda@gmail.com:
https://hg.mozilla.org/integration/mozilla-inbound/rev/51df34c02321
Disable test_markup.html on Windows debug for constant failures
Bulk assigning P3 to all open intermittent bugs without a priority set in Firefox components per bug 1298978.
Priority: -- → P3
(In reply to Aaron Klotz [:aklotz] from comment #16)
> Yeah, this doesn't look to me like the kind of failures that come out of my
> e10s changes.
> 
> Surkov, might this be related to your stuff?

It is hard to say. Taking into account these are windows only failures and they are intermittent, then I would suspect layout. I think we need to enable 'tree' logging for the test and run it for a while.
Flags: needinfo?(surkov.alexander)
didn't trigger for a while, closing as wfm
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 4 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Blocks: 1408636
Removing leave-open keyword from resolved bugs, per :sylvestre.
Keywords: leave-open
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.