If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

"No Plugin Downloader Plugin" alert when not needed

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
Plug-ins
P3
minor
RESOLVED WORKSFORME
16 years ago
15 years ago

People

(Reporter: Henrik Gemal, Assigned: av (gone))

Tracking

Trunk
mozilla1.1alpha
x86
Windows 2000
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [bae: 20020311: dialog], URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
when I go to http://www.rav.uplink.pl/ I get the "No Plugin Downloader Plugin" 
alert but it's not needed at all. I have all the plugins available.

I'll attached the plugin log

20020312
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Created attachment 73899 [details]
plugin log when going to site
(Reporter)

Updated

16 years ago
Attachment #73899 - Attachment mime type: application/octet-stream → text/plain

Comment 2

16 years ago
When I go to the referenced URL, I also get the dialog box. Looking at the site, 
there are two plug-in requests:

An object tag, needing shockwave. When I render the shockwave by itself, using
http://www.rav.uplink.pl/ravbaner8.swf

it works fine, but it does not seem to render on the site (should be located 
just above the black bar on the top right)

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" 
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#ve
rsion=5,0,0,0" WIDTH=250 HEIGHT=75>
   <param NAME=movie VALUE="ravbaner8.swf"> 
   <param NAME=quality VALUE=high> 
   <param NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF>
   <param NAME="wmode" Value="Transparent">
   <embed src="ravbaner8.swf" quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH=250 HEIGHT=75 
TYPE="application/x-shockwave-flash" 
PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Vers
ion=ShockwaveFlash"></embed>
</object>

The object tag is in http://www.rav.uplink.pl/top.html file.

The other plug-in is for an applet tag, I cannot get the applet to render when I 
make a local copy. The code is:
 <applet code=diana.class codebase=""
      width=158 height=310 NAME="diana">
<param name=author VALUE="Oliver Blume * blume@icom.de * www.icom.de">
<param name=delay value=400> <param name=bgcolor value="0,0,0">
<param name=bgleft value="0,0,0"> <param name=bgright value="0,0,0">
<param name=bgleft_x value=27> <param name=alpha_offset value=1>
<param name=alpha_fg value="255,20,0">
</applet>

the applet is in the http://www.rav.uplink.pl/menu.html file

Neither the applet or the object caused the dialog to render if I displayed the 
pages they are in directly. It only happens when I access the base URL. I didn't 
see anything else on the site that may have caused the problem.
Severity: normal → minor
Priority: -- → P3
Whiteboard: [bae: 20020311: dialog]
Target Milestone: --- → mozilla1.1

Comment 3

16 years ago
This problem also occurs on http://www.wizards.com/default.asp?x=pokemon/home ,
but not consistently.

The code that is triggering it is:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0"
width="225" height="153"><param name="movie"
value="/pokemon/flash/pokemonBanner.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="bgcolor" value="#f8cc00">
<param name="loop" value="true"><embed src="/pokemon/flash/fp_league1.swf"
quality="high" bgcolor="#B1322B" width="225" height="153"
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspace="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"></embed></object>

Sometimes the Flash animation works perfectly fine, while other times, the
plugin downloader plugin message appears, and it does not show.

Comment 4

15 years ago
The plug-ins triage team (av, beppe, peterl, serge and shrir) have reviewed this
issue and have made the following determination:

Tested this on winXP, win2K and macOSX using current builds, marking as wfm.
Shrir will verify on linux
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.