t-w732-ix-001 is unreachable

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
DCOps
RESOLVED FIXED
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Release Engineering SlaveAPI Service, Assigned: van)

Tracking

Details

Attachments

(1 attachment)

Comment hidden (empty)
(Assignee)

Comment 1

2 years ago
getting a weird error trying to reimage. see attached screen shot.
(Assignee)

Updated

2 years ago
Assignee: server-ops-dcops → vle
colo-trip: --- → scl3
QA Contact: cshields
(Assignee)

Comment 2

2 years ago
Created attachment 8799033 [details]
27859231-1A31-44AA-87DC-1231AD2934BE.JPG
(Assignee)

Updated

2 years ago
Flags: needinfo?(mcornmesser)
I will take a look into this later this week. I am going to leave the NI in place, so I have a reminder.
This will need to have the disk formatted and re-installed. I would do it, but the I can not access it because of the bios graphic card priority settings.
Flags: needinfo?(mcornmesser)
(Assignee)

Comment 5

2 years ago
back online after formate/reimage. thanks :markco!

[vle@admin1a.private.scl3 ~]$ fping t-w732-ix-001.wintest.releng.scl3.mozilla.com
t-w732-ix-001.wintest.releng.scl3.mozilla.com is alive
[vle@admin1a.private.scl3 ~]$ ssh !$
ssh t-w732-ix-001.wintest.releng.scl3.mozilla.com
The authenticity of host 't-w732-ix-001.wintest.releng.scl3.mozilla.com (10.26.40.151)' can't be established.
RSA key fingerprint is 58:6a:c1:5d:76:68:9e:14:ac:41:3e:fc:38:3e:65:78.
Are you sure you want to continue connecting (yes/no)?
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.