SFO - 705 Boardroom - Network Cable at Boardroom is not active

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
NetOps: Other
RESOLVED FIXED
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Tony Recendez, Assigned: van)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

2 years ago
**Created from INC0021521**

The ethernet cable in the table at the front of the room nearest the display is not working
**Duplicate ticket INC0021604 was created**

The netgear switch located at the front of the boardroom table is getting PoE but not sending out IP addresses to the three ethernet cables accessible through the cable cubbies.  Switch likely needs to be reconfigured.  Please let us know if we can help assist in any way.
Flags: needinfo?(netops)
(Assignee)

Comment 2

2 years ago
:freshness, can you give me the switch port info or plug a device with a known mac address into the network port?
(Assignee)

Comment 3

2 years ago
should be good now, also added description.

access1.df701-1.ops.sfo1#show running-config interface gigabitEthernet 2/0/11
Building configuration...

Current configuration : 171 bytes
!
interface GigabitEthernet2/0/11
 description boardroom-table
 switchport access vlan 224
 switchport mode access
 switchport voice vlan 240
 spanning-tree portfast
end
Assignee: network-operations → vle
Flags: needinfo?(netops)
(Assignee)

Comment 4

2 years ago
Freshness>
2:04 PM network works!
2:08 PM You can close the bug
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.