Mozilla will be very slow or stoped after login sourceforge forum with SSL

RESOLVED INVALID

Status

()

Core
Security
--
critical
RESOLVED INVALID
16 years ago
16 years ago

People

(Reporter: Chung-Kie Tung, Assigned: Mitchell Stoltz (not reading bugmail))

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

16 years ago
Mozilla works very well when you just want to read posts on the sourceforge forum, 
but if you want to post a new message on the forum, you have to login with SSL.
And mozilla will be very slow or sometime stoped after the login.

This bug is repeatable.

Another minor problem is if the mozilla is stoped by the SSL page, the loading
of other window will be very slow pr stoped sometimes.

Comment 1

16 years ago
worksforme with Linux build 20020315.  what build are you using?
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
Hi Andrew,

Mine is Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i386; zh-TW; rv:0.9.9) Gecko/20020313.
ps:I actually run this linux binary with the Linux emulation under FreeBSD 4.1.

tung
(Reporter)

Comment 3

16 years ago
Hi Andrew,

It is my fault, the error is due to my wrong proxy setting for SSL.
The mozilla works very well with SSL...

tung
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 4

16 years ago
Hmm,

The bug I reported actually doesn't exist, 
it is due to my wrong proxy setting for SSL.
Status: RESOLVED → CLOSED

Comment 5

16 years ago
reopening
Status: CLOSED → UNCONFIRMED
Resolution: FIXED → ---

Comment 6

16 years ago
correct resolution is INVALID -- this is not a mozilla bug.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago16 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.