new mail hangs if contains nested list <li>

VERIFIED WORKSFORME

Status

MailNews Core
Composition
--
critical
VERIFIED WORKSFORME
16 years ago
9 years ago

People

(Reporter: Andre Felipe Machado, Assigned: Jean-Francois Ducarroz)

Tracking

({hang})

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.77 [pt_BR] (X11; U; Linux 2.4.12-4U70_1cl i586)
BuildID:    2002031115

Sir:
The mentioned link contains a TEMPLATE for a newsletter message.
The summary is generated by htmldoc (http://www.easysw.com/htmldoc )
It contains nested list. (<li>, <ul>, etc)
When trying to send even the almost empty template using the newest mozilla
0.9.9 , the mail component hangs.
MAYBE it is reformatting source code and inserting millions of white spaces in
source code.
If I use NS6.2.1  (moz 0.9.4) , the message is perfectly sent.


Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.Open the http://www.revistadosmotoclubes.hpg.ig.com.br/modelos/lixoteste.html
in mozilla composer.
2.show source code.
3.select all source code with menu.
4.copy to scratch area with menu.
5. create new message.
6. select insert html code with menu.
7. paste html code from scratch area into the box.
8. try to send the message.....

Actual Results:  the mozilla 0.9.9 mail composer seems to hang using 100% cpu.


Expected Results:  Send the message withou inserting any blank spaces into
source code and in less than 1 minute.

Updated

16 years ago
Keywords: hang
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Created attachment 74947 [details]
html source code containing nested list <li> whithout free isp banner pop up.

Sir:
the attached file is the same one at the cited link. EXCEPT that the free isp
inserts its pop up banner ad code automatically.
So, using this file attachment is easier to copy and paste code into the insert
html box of mozilla mail.

Comment 2

16 years ago
I have just tried pasting that text and it worked flawlessly ... 
Also works in 0.9.9 w/o problems

Comment 3

16 years ago
andremachado@techforce.com.br: Are you still seeing this bug with recent builds?
(Reporter)

Comment 4

16 years ago
 Hello, Thanks for your message. I am not seeing this problema at new versions. Thanks. Andre Felipe 

Comment 5

16 years ago
see Comment #4, reporter says WFM
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
QA Contact: sheelar → stephend
verified
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.