unable to run reftests and webgl tests on tc win7 due to needing gpu ami instance types

RESOLVED FIXED

Status

Taskcluster
General
RESOLVED FIXED
a year ago
a year ago

People

(Reporter: jmaher, Unassigned)

Tracking

Details

Attachments

(1 attachment)

:pmoore, can you help figure out how to run these tests on gpu ami's?
Flags: needinfo?(pmoore)
There are different workerTypes for instances with GPUs -- gecko-t-win7-32-gpu.  That's driven by different test platforms, with windows7-32 being the platform you want to get a GPU (windows7-32-vm has no GPU).

I don't see those workerTypes referenced in your patch, so I'm guessing that's why it didn't work!
Flags: needinfo?(jmaher)
Sorry, the "more info" is "have you tried this.." :)
Flags: needinfo?(pmoore)
Thanks Dustin for jumping in so quickly!
Created attachment 8821088 [details] [diff] [review]
enable win gpu workers

jmaher: i believe this is what you're looking for. eg: https://hg.mozilla.org/try/raw-rev/e0db0e3246862742fcc9f06f24bc295ff21914c6
I had a try push and the jobs were scheduled!  Here are the results:
https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=try&author=jmaher@mozilla.com&filter-tier=1&filter-tier=2&filter-tier=3&filter-searchStr=tc&selectedJob=33266968

you can see a lot of orange- primarily in the e10s jobs- is it possible the worker/ami changes we made for the win7-vm instances are not the same as the win7 (gpu) instances?
Flags: needinfo?(jmaher)
jmaher: you are spot on. i didn't expect you to be so quick. the win7 gpu amis are currently building...
https://tools.taskcluster.net/task-group-inspector/#/Sv-PPaQdR-uxEfbBgK9jcg/XqZsIY4pQaOUdn1EVGWYsA?_k=y3kiuk
It looks like these run great, I will close this and open bugs on specific failures at this point :)

Thanks for the quick help everyone.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: a year ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.