Open Bug 1327668 Opened 3 years ago Updated 3 years ago

[gui] If I doubleclick on "Bad" button in Mozregression - it marks BOTH builds as bad

Categories

(Testing :: mozregression, defect)

defect
Not set

Tracking

(Not tracked)

People

(Reporter: arni2033, Unassigned)

Details

>>>   My Info:   Win7_64,   GUI Version 0.9.4   Using mozregression version 2.3.8
STR_1:  (detailed)
0. Get 2 exact builds (2016-09-03, 2016-09-04) downloaded and available for Mozregression
0.1. Set persist directory, set size limit to 40 Gb, delete all files in the persist directory
0.2. Click "Run a single build", select 32-bit Firefox, date 2016-09-03. Click "Stop" when it launches
0.3. Click "Run a single build", select 32-bit Firefox, date 2016-09-04. Click "Stop" when it launches
1. Start new bisection, 32-bit Firefox, between 2016-09-02 and 2016-09-05
2. When you see red "Bad" button, doubleclick that button

AR:  Only the first build should be marked as "Bad". It doesn't matter if Firefox was launched or not
ER:  Both builds (2016-09-03, 2016-09-04) are marked as "Bad"

>>>
STR_1:  (brief overview)
0. Get the builds (2016-09-03, 2016-09-04) downloaded in persist directory
1. Start new bisection, 32-bit Firefox, between 2016-09-02 and 2016-09-05
2. Doubleclick "Bad" button

Note:
1) I don't know if Step 0 is required
2) I could understand it if an extra button appeared under mouse between 2 clicks, so it would be kind
   of user's fauls. But I would still report it as a bug in UI. But this case is even more obvious
No longer blocks: 1277113
Component: Untriaged → mozregression
Product: Firefox → Testing
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.