Server name change freezes mozilla

VERIFIED WORKSFORME

Status

MailNews Core
Networking: POP
--
blocker
VERIFIED WORKSFORME
16 years ago
9 years ago

People

(Reporter: Stephan Schiessling, Assigned: Cavin Song)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
Server name text field for POP Server was set to our domain.
(rapi.com).
We changed IP-Address for our domain and the pop3 server was
now on mail.rapi.com and rapi.com pointed to router.

I changed in mozilla mail the server name text field for POP Server from
rapi.com to mail.rapi.com. 
Then a message showed up saying, that I have to take care 
that filters must be set for new folders (or something like that).
I think this is ok, but after pressing "OK" mozilla freezed.
(No more updates of GUI).

I tried twice, then I installed mozilla0.9.9 from beginning, so that I was
able to proceed.

I got now other error messages or additional info for this bug.

Comment 1

16 years ago
There is also a similar problem with news servers, I cannot find the bug ref at
the mo but it sounds exactly the same problem, ie when you modify an existing
entry it causes the browser to lock up. My guess is that it is the same piece of
code causing both problems.

Comment 2

16 years ago
See bug 121851
for a similar issue (with NNTP)

Comment 3

16 years ago
over to cavin who made server name change possible. 
Assignee: naving → cavin
(Assignee)

Comment 4

16 years ago
Reporter, what's the build id of the software you're running? Not sure if it's
related to bug 113590.

> I got now other error messages or additional info for this bug.
>
What are these? Can you list them out? Thanks.
(Reporter)

Comment 5

16 years ago
Build ID from components/talkback/master.ini:  2001112012
(Assignee)

Comment 6

16 years ago
OK, bug 113590 was fixed early 2002 so can you try a build after the fix went in
and see if it resolves your problem? Thanks.

Comment 7

16 years ago
This worksforme on Linux Build 2002041621

Comment 8

16 years ago
I have just checked this with RC1 and everything works fine for me.
(Assignee)

Comment 9

16 years ago
Marking WORKSFORME per comments #7 an #8. Reporter, please reopen it if the
latest build does not work for you.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
QA Contact: sheelar → stephend
verified
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.