KB article images are missing. Image titles are shown instead

RESOLVED WORKSFORME

Status

support.mozilla.org
Lithium Migration
--
major
RESOLVED WORKSFORME
a year ago
11 months ago

People

(Reporter: Alice Wyman, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [1st2weeks])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

a year ago
Instead of displaying images in KB articles based on wiki markup such as [[Image:Click to play 1 new]]),  Lithium articles show the image title (e.g., "Click to play 1 new"). This appears to be the case for all KB articles, when you compare the migrated article to the original SUMO article. Examples:

https://hwsfp35778.lithium.com/t5/Install-and-Update/Find-what-version-of-Firefox-you-are-using/ta-p/1864 
SUMO: https://support.mozilla.org/en-US/kb/find-what-version-firefox-you-are-using

https://hwsfp35778.lithium.com/t5/Videos-sound-pictures-and/Why-do-I-have-to-click-to-activate-plugins/ta-p/5122
SUMO: https://support.mozilla.org/en-US/kb/why-do-i-have-click-activate-plugins
(Reporter)

Comment 1

a year ago
Created attachment 8833095 [details]
LithiumKBMissingImages.png

Here's an image showing side by side screenshots.
Hi Alice: 

Thanks for filing the bug!
This bug will be fixed when we go live and have correct image URLs. In the meantime there are text placeholders for images.

Is that correct :scott.riley?
Flags: needinfo?(scott.riley)
That is my understanding as well, they will work once we go to production (i.e. the domain changes to support.mozilla.org). 

That said it would make more sense to have relative image URLs instead of absolute so we can test before going live and also going forward to be able to move content to other domains and make the images still show.

Scott I'd like your input on this

Madalina I'm needinfo-ing you to prioritize at your wish
Flags: needinfo?(mana)

Comment 4

11 months ago
The embedded files, avatars and attachments will be visible when the CNAME changed to https://support.mozilla.org

Regards,
Musa
(Reporter)

Comment 5

11 months ago
(In reply to Giorgos Logiotatidis [:giorgos] from comment #3)
> That is my understanding as well, they will work once we go to production
> (i.e. the domain changes to support.mozilla.org). 
> 
> That said it would make more sense to have relative image URLs instead of
> absolute so we can test before going live and also going forward to be able
> to move content to other domains and make the images still show.
> 
> Scott I'd like your input on this
> 
> Madalina I'm needinfo-ing you to prioritize at your wish

I'm going to clear the Need Info requests and mark this bug resolved, since article images are now showing.  Giorgos, You should file a new bug if needed, about using relative image URLs.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 11 months ago
Flags: needinfo?(scott.riley)
Flags: needinfo?(mana)
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.