page never finishes loading, times out after 15 minutes

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

P3
normal
RESOLVED INCOMPLETE
17 years ago
6 months ago

People

(Reporter: rmp, Assigned: john)

Tracking

Trunk
Future
x86
Windows NT
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

17 years ago
[seen with Mozilla 0.9.9 build 2002031104, NT 4.0 SP6a]
loads the top frame, never loads the bottom frame
(but does not eat 100% of the CPU while waiting)

Not a problem with Netscape 4.79

starting at
http://www.mcafeeb2b.com/support/technical-support/supp-home.asp?pCode=VSCMP
and following Search the KnowledgeBase
http://www.mcafeeb2b.com/support/technical-support/kb-redir.asp?pCode=VSCMP
goes to 
http://knowledge2.nai.com/b2c/publisher.asp?authorized=1&BU=mcafee
and loads the top frame pretty quickly, then sits there for about 15 minutes
with Transferring data from knowledge2.nai.com. . . on the status bar, then
Document: Done (909.087 secs)  [or something within a few seconds of 15 minutes]

[unfortunately, you need a McAfee grant number to get through the sequence]

My usual rubber-chicken-wave in contexts like this is to clear both memory and
disk caches and reload, but that has no effect here.

I tried to search for similar bugs (and found some - bugzilla query below), but
none of the URLs in them behaved the same way as this (in fact, I think all of
'em worked for me).

There's a bit of javascript in the top of each frame (js is suspect is some of
the similar-sounding bugs).  I brought up the js console, cleared it, performed
the operations above and saw nothing logged in the console (typing ctrl/n to
bring up a new window, on the other hand. . .)

A strange twist - I brought up the page info in Netscape 4.79 and tried each
of the URLs in Mozilla 0.9.9.  I was able to reach each one - so this only
seems to afflict 0.9.9 when you try to load to whole set of frames into one
page.

http://bugzilla.mozilla.org/buglist.cgi?bug_status=NEW&bug_status=ASSIGNED&bug_status=REOPENED&email1=&emailtype1=substring&emailassigned_to1=1&email2=&emailtype2=substring&emailreporter2=1&bugidtype=include&bug_id=&changedin=&votes=&chfieldfrom=&chfieldto=Now&chfieldvalue=&short_desc=.*%28never%7Cdoes%28n%27t%7C+not%29%29+%28finish%7Ccomplete%29e%3Fs%3F.*&short_desc_type=regexp&long_desc=&long_desc_type=allwordssubstr&bug_file_loc=&bug_file_loc_type=allwordssubstr&status_whiteboard=&status_whiteboard_type=allwordssubstr&keywords=&keywords_type=anywords&field0-0-0=noop&type0-0-0=noop&value0-0-0=&cmdtype=doit&order=Reuse+same+sort+as+last+time
(Reporter)

Comment 1

17 years ago
Created attachment 76284 [details]
shar of the page, top & bottom frame and page info from 4.79

Comment 2

17 years ago
Well, there is sadly nothing I can do to test this without a valid password.

Reporter, could you please let us know if you still experience this problem with
a recent Moz build (Moz1-RC1 or a newer nightly build)? If not, could you please
resolve this?
(Reporter)

Comment 3

17 years ago
> Reporter, could you please let us know if you still experience this problem
> with a recent Moz build (Moz1-RC1 or a newer nightly build)? If not, could
> you please resolve this?

     Still breaks for me with RC1 (2002041711, NT 4.0 SP6a)

> Well, there is sadly nothing I can do to test this without a valid password.

     Not absolutely nothing - 

     Pawn it off on someone in virtual Mozilla-land who happens to work
somewhere that has a corporate McAfee account? :-)

Comment 4

17 years ago
->HTML Frames.
Assignee: asa → jkeiser
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: Browser-General → HTMLFrames
Ever confirmed: true
QA Contact: doron → amar

Updated

17 years ago
Priority: -- → P3
Target Milestone: --- → Future
none of these URLS work 
=> incomplete
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE

Updated

6 months ago
Product: Core → Core Graveyard
Component: Layout: HTML Frames → Layout: Images
Product: Core Graveyard → Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.