Contributor Resources link no longer shows for SUMO Contributor - Support Forum

RESOLVED FIXED

Status

support.mozilla.org - Lithium
Users & Groups
RESOLVED FIXED
11 months ago
7 months ago

People

(Reporter: guigs [guigs] PST (please needinfo me!), Assigned: vesper)

Tracking

Details

Attachments

(3 attachments)

Created attachment 8835810 [details]
31968677384_5d4fa6531c_h.jpg

Issue:

Custom Content 10 has been removed from the CategoryPage and CategoryPage.Landing
I do not know if the code was moved to a different Module or Component in the last 4 hours. However All users with SUMO Contributor - Support Forum Roles in English no longer see the link to the Contributor Resources or the Questions Forum. 

Users tested: jscher2000, syam3526

Comment 1

11 months ago
i think the group "SUMO Support Forum Moderator" might not see it either (according to feedback by noah & john99)

Comment 2

11 months ago
Created attachment 8835985 [details]
MozillaSupport-English-AliceWyman.png

My current SUMO role is "Support Forum Moderator".  I don't see a "Contributor Resources" link but I do see a link to "Support Questions".

Updated

11 months ago
See Also: → bug 1331398

Updated

11 months ago
See Also: → bug 1337665

Comment 3

11 months ago
Created attachment 8836016 [details]
MozillaSupport-English-asSiteMod.png

My role was changed to "Site Moderator" after I confirmed being under NDA.  The Mozilla Support page at https://support.mozilla.org/t5/Mozilla-Support-English/ct-p/Mozilla-EN now includes a link to "Check out the Contributor Resources" underneath all the tiles, as well as another link to "Start answering questions in Support Questions" and other "Category Dashboard" links.

Updated

11 months ago
See Also: → bug 1334612

Updated

10 months ago
Component: Lithium Migration → Users & Groups
Product: support.mozilla.org → support.mozilla.org - Lithium
(Assignee)

Updated

10 months ago
Assignee: nobody → mdziewonski
(Assignee)

Comment 4

10 months ago
I am closing this now, as there were not recent reports of contributors not seeing links.

If you are a contributor and you do not see "Check out the Contributor Resources" or "Start answering questions in Support Questions", do let me know via email or Private Messages on the site.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 months ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 5

7 months ago
(In reply to vesper from comment #4)
> I am closing this now, as there were not recent reports of contributors not
> seeing links.
> 
> If you are a contributor and you do not see "Check out the Contributor
> Resources" or "Start answering questions in Support Questions", do let me
> know via email or Private Messages on the site.

These links are missing for signed-in contributors at https://hwsfp35778.lithium.com as reported in bug 1371965 and in https://support.mozilla.org/en-US/forums/contributors/712475
See Also: → bug 1371965
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.