No security button drawn in compose window

VERIFIED WORKSFORME

Status

MailNews Core
Composition
VERIFIED WORKSFORME
16 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Frederic Bezies, Assigned: varada)

Tracking

Trunk
x86
Windows XP

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:0.9.9+)
Gecko/20020327
BuildID:    2002032708

When I wrote a message (reply or composing a new one), the security button in
the toolbar is not drawn.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.compose a new message (mail or post)
2.no security button drawn in toolbar


Actual Results:  no security button drawn in toolbar


Expected Results:  Security button drawn in toolbar
(Reporter)

Comment 1

16 years ago
Created attachment 76526 [details]
Here is a screenshot of a compose window.

Here is a screenshot. You can see there is no security button at all. I've done
a clean install, making a new profile. I grab from my old profile : bookmarks,
passwords and mail datas.

So, can we said this is a new bug ?
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
After some chatting I discover this is not a bug. I /close/ it so.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → INVALID
how can this _not_ be a bug?  Under what condition would we want a missing icon?
(Reporter)

Comment 4

16 years ago
It seems that this missing icon what related to not activating security in mail.
So, why having this icon ?
re-opening until I get a later build that has this.
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: INVALID → ---
Confirmed.  I see this with build 2002-03-28-03, Win2k.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true

Comment 7

16 years ago
If you didn't active Secuirty in mail, the icon should be greyed out.
(Reporter)

Comment 8

16 years ago
And if there is no icon ? Like in the screenshot I posted ?
-->varada
Assignee: ducarroz → varada

Comment 10

16 years ago
bug 134000 I believe. 
(Reporter)

Comment 11

16 years ago
Seems to be fixed. I have the button drawn on compose window, even if I do not
activate security options.

Is this bug fixed now ?

Using 2002032916 build.
newer build fixed it for me, too. 2002-03-29-16, win2k.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
verified
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.