Closed Bug 1343487 Opened 4 years ago Closed 3 years ago

WebM video seekbar is displayed like in a live video

Categories

(Core :: Audio/Video: Playback, defect)

8 Branch
defect
Not set
normal

Tracking

()

RESOLVED WORKSFORME
Tracking Status
firefox-esr45 --- wontfix
firefox51 --- wontfix
firefox52 --- wontfix
firefox-esr52 --- wontfix
firefox53 --- wontfix

People

(Reporter: emilghitta, Unassigned)

Details

Attachments

(1 file)

Attached image Seekbar issue
[Affected versions]:
Latest Nightly 54.0a1 
Firefox 45.8.0 
Firefox 52.0b9 
Firefox 51.0.1 

[Affected platforms]:
Ubuntu 14.04 x86
Windows 10 x64
Mac 10.11.6

[Unaffected platforms]:
Windows 7 x64.

[Steps to reproduce]:
1.Launch mozilla firefox 45.8.0.
2.Access the http://video.webmfiles.org/big-buck-bunny_trailer.webm weblink.
3.Observe that the seekbar is displayed like in a live video.

[Expected result]:
The seekbar is displayed properly.

[Actual result]:
The seekbar is displayed like in a live video.

[Regression range]:
I didn’t manage to discover the regression range for this issue, but i will come back to this as soon as possible.

[Additional information]:
Please note that you may have to refresh the webpage in order to reproduce this issue
Flags: needinfo?(emil.ghitta)
Component: Audio/Video → Audio/Video: Playback
This issue goes back as far as FF 13.0 (Maybe even further but that is all I have locally on my machine).
I cannot reproduce it in Fx52.0, 45.7.0esr and 54.0a1 (2017-03-04) (32-bit) on Win10.
Component: Audio/Video: Playback → Video/Audio Controls
Product: Core → Toolkit
I cannot make the video display as a live video, always get total time after refresh. 

Changing component back to audo/video playback as video controls' display varies according to what (meta)data it got, I guess total time should not be "unknown" to video controls in this case.
Component: Video/Audio Controls → Audio/Video: Playback
Product: Toolkit → Core
This seems to be an old regression:
Last good revision: a43c3080f472 (2011-08-02)
First bad revision: 3735fb1cd5ef (2011-08-03)
Pushlog:
http://hg.mozilla.org/mozilla-central/pushloghtml?fromchange=a43c3080f472&tochange=3735fb1cd5ef
Flags: needinfo?(emil.ghitta)
Given that this regression is so old, let's just treat it as a regular bug.
I'm guessing it is an issue with the webm file itself but the file is no longer available.
Can you provide another WebM file that reproduces the bug?
Flags: needinfo?(emil.ghitta)
It seems that I no longer reproduce this issue with other WebM files. I will mark this issue as WORKSFORME (feel free to change this if you encounter this issue).
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 3 years ago
Flags: needinfo?(emil.ghitta)
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.