Status

Conduit
General
RESOLVED FIXED
10 months ago
10 months ago

People

(Reporter: davidwalsh, Assigned: davidwalsh)

Tracking

Details

MozReview Requests

Submitter Diff Changes Open Issues Last Updated
Loading...
Error loading review requests:

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

10 months ago
Two minor linting errors need cleaning up:

-  An "alert" usage
-  A "line too long" issue
(Assignee)

Updated

10 months ago
Assignee: nobody → dwalsh
Comment hidden (mozreview-request)

Comment 2

10 months ago
mozreview-review
Comment on attachment 8842913 [details]
autoland-ui: Fix linting errors (Bug 1343909).

https://reviewboard.mozilla.org/r/116654/#review118368

Pull locally it works. LGTM
Attachment #8842913 - Flags: review?(imadueme) → review+

Comment 3

10 months ago
mozreview-review
Comment on attachment 8842913 [details]
autoland-ui: Fix linting errors (Bug 1343909).

https://reviewboard.mozilla.org/r/116654/#review118390

rs
Attachment #8842913 - Flags: review?(mcote)

Comment 4

10 months ago
mozreview-review
Comment on attachment 8842913 [details]
autoland-ui: Fix linting errors (Bug 1343909).

https://reviewboard.mozilla.org/r/116654/#review118392

real rs
Attachment #8842913 - Flags: review?(mcote) → review+

Comment 5

10 months ago
Pushed by mcote@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/automation/conduit/rev/e6bd1f895850
autoland-ui: Fix linting errors .  r=imadueme,mcote
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 10 months ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.