[PP] Linux - Form submit button broken with GFX, partial GFX

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

P3
major
VERIFIED WORKSFORME
20 years ago
19 years ago

People

(Reporter: cpratt, Assigned: ramiro)

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

20 years ago
Build ID: 1999090908
Platform: RH Linux 6

To reproduce:
- Launch apprunner
- Open the prefs
- In the Debug pane, set the Widget rendering pref to either partial-gfx or gfx
- OK the change
- Create a new browser window
- Go to yahoo.com
- Type something into the text input control
- Click Search

Result: nothing happens.

Expected result: the form is submitted.

This works fine with native widgets.
(Reporter)

Comment 1

20 years ago
BTW, I did not mark this PP as I can't check it on Win32 (the prefs for widget
rendering appear to have disappeared) or on Mac OS (you can't select radio
buttons in the prefs on the Mac). So, I don't know whether or not this is
cross-platform.

Updated

20 years ago
Assignee: karnaze → kmcclusk

Comment 2

20 years ago
Reassigning to Kevin.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 20 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Works with 9-8-99 11:30am build on Linux.
Works with 9-9-99 10:00am build on WIN32.
Marking as worksforme
(Reporter)

Updated

20 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED
(Reporter)

Updated

20 years ago
Resolution: WORKSFORME → ---
(Reporter)

Comment 4

20 years ago
The [PP] indicates that a bug is reproducible on only one platform, in this case
Linux. The original bug report also indicated that the problem occured in the
1999090908 build; you tested against an earlier (September 8) build.

I've just downloaded the 1999090909 build (a slightly newer build) on Linux and
tested this again, carefully following the instructions in this bug report - and
it's still broken. Reopening and clearing resolution.
Assignee: kmcclusk → ramiro
Status: REOPENED → NEW
Ramiro, can you look at this?. It is working on WIN32. Was working on Linux on
Sept 8, 1999. I haven't checked in anything recently that would affect this.
(Assignee)

Updated

20 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 20 years ago20 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 6

20 years ago
just tried it on a Oct 8 build.  Works fine.

Marking worksforme.
(Reporter)

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.