Performance Profiler does not show WebAssembly function names

REOPENED
Unassigned

Status

P2
normal
REOPENED
2 years ago
8 months ago

People

(Reporter: jujjyl, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

2 years ago
Created attachment 8849585 [details]
profiler_wasm_code.png

STR: https://s3.amazonaws.com/mozilla-games/ZenGarden/EpicZenGarden.html?novsync&cpuprofiler

Capturing a profile looks like as in attached screenshot, i.e. the function names are missing from WebAssembly functions.

Taking a profile of the same page with gecko profiler does show the function names.

See also bug 1265526.
(Reporter)

Comment 1

2 years ago
Created attachment 8849586 [details]
profiler_asmjs_code.png

Expected run should have function names, like in this attached screenshot.
Assignee: nobody → jujjyl
(Reporter)

Updated

2 years ago
Assignee: jujjyl → nobody
I'm going to mark this as P2. But I'm also going to cross-reference this with perf.html to make sure we get this right there. I think some assumptions about the data we get back are wrong here. This is a great test case.
Priority: -- → P2
Oh, and thank you for filing this, this is a great report.

Comment 5

9 months ago
Per policy at https://wiki.mozilla.org/Bug_Triage/Projects/Bug_Handling/Bug_Husbandry#Inactive_Bugs. If this bug is not an enhancement request or a bug not present in a supported release of Firefox, then it may be reopened.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 9 months ago
Resolution: --- → INACTIVE
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: INACTIVE → ---

Updated

8 months ago
Product: Firefox → DevTools
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.